About us

Home About us
Over ons!

Over Kinky On The Beach,

ik hoor er zo veel over.

Het is dus geen feestje voor mensen die op een zaterdag avond in een feestjurk even lekker willen dansen op een deuntje van een plaatselijk orkest. Nee het is wel een kinky feest.
Het woord KINKY komt uit het Engels en betekent zoveel als “anders”, “ondeugend” of “stout”. Gaat het dan alleen om sex? Nee het gaat met name om dat “anders”. Natuurlijk komen hier ook swingers, maar niet alleen. Er zijn vele mensen die van dat “anders” houden, denk maar eens aan kijken en bekeken worden.
Kan ik zo naar binnen?

Dresscode

Laten we het zo zeggen er mag veel, maar er hoeft helemaal niets. Nou ja dat is niet helemaal waar, want er is wel een strenge dresscode. De dresscode die bij dat KINKY thuis hoort. Leer, latex, lak, rubber. Er staat ook uniform bij, maar dan bedoelen we wel een sexy uniform.

Dat On The Beach is afkomstig van de vroegere locaties waar het feest werd gehouden “aan het strand”.

In de loop van de jaren is Kinky On The Beach een begrip geworden. Op de feesten staan bekende en minder bekende DJ’s, maar telkens wordt er gekeken of de muziekstijl aansluit bij de mensen die op Kinky On The Beach komen.

 
Hebben wij een VIP Area?

VIP ( Very Important People )

Ook hebben we sinds enige tijd een VIP. Je komt echt aan niets te kort. Je begint met een lekker glaasje bubbels, er liggen snoepjes, zoutjes vers fruit. Ongetwijfeld zijn we nog wel iets vergeten, maar ervaar het zouden we zeggen het is de moeite waard.

De VIP beschikt ook over een eigen bar, je mag er roken en toiletbezoek is inbegrepen bij je VIP behandeling. Maar ook buiten de VIP is het goed toeven.
Er is een “play area” (nee niet met play mobile) je kunt er op de banken even wegzakken in de kussens en natuurlijk volop dansen.

Conclusie!

Parkeergelegenheid

Parkeren is mogelijk in de directe omgeving.

Wil je het eens meemaken, we zouden zeggen “YOU ARE WELCOME”
Tot ziens bij onze volgende KINKY ON THE BEACH

JDV Events